Velkommen...


Baggrund 
Koret blev startet i maj 1997 af nogle kvinder, der var glade for at synge. De ville lave et kor, der var åbent for alle der ville dele glæden ved at synge. Koret er et blandet kor, der synger 1- til 5-stemmigt. 

Siden 1997 har mange mennesker sunget sammen med os. Ind i mellem har der været lukket for tilgang, f. eks. da vi havde omkring 4o medlemmer eller flere. Koret har også været lukket for bestemte stemmegrupper. 

Tid 
Vi synger hver onsdag fra 19.15 til omkring kl. 21 i perioden september til maj/juni. Vi holder ferie i skolernes ferier. 

Sted 
Sosu-skolen, Skovsbovej 43 a, indkørsel fra A.P. Møllersvej, indgang D.

Repertoire 
Vi starter altid med en halv times opvarmning af både stemme og krop. Vi synger rytmiske sange og viser på dansk, engelsk, svensk. 

Vi har en del gange været ude og optræde; men hvor meget eller lidt afhænger i høj grad af deltagernes interesse og prioritering af koret 

Forudsætninger 
Du optages i koret på baggrund af en stemmeprøve, som du aflægger til korleder, Britt og den aktuelle sammensætning af stemmer i koret har betydning for om en sanger kan optages. 

Korleder 
Britt R.Jessen, der er musikpædagog og har en solid erfaring med korledelse. Britt har også arrangeret og komponeret mange af de sange, vi synger. 

Pris 
Vi betalte 500 kr. i September 2022 og 700,- kr. i januar 2023.

Det sociale 
Vi gør meget ud af det sociale samvær. Sommerfest og julefrokost/nytårskur er tilbagevendende traditioner.